Historiek en Visie

Na onze ingenieursopleiding en bijna 15 jaar ervaring in de industriële machinebouw en -onderhoud voor de metaal- en bouwsector, hebben we onze focus verlegd naar het in- en exterieur van gebouwen.

Meer specifiek is ons doel een doorgedreven technisch onderbouwde maar ook geraffineerd artistieke oplossing aan te bieden voor metaalstructuren gecombineerd met andere materialen zoals hout, steen, kunststoffen, composieten of glas voor in, aan en rondom woningen en gebouwen.

Trappen, balustrades, bordessen, passerellen, poorten, meubels, borstweringen, carports … maar ook sier- en functionele contructies, waterpartijen en andere ideeën kunnen bij ons vorm krijgen en worden eerst omgezet in een 3D CAD model (realistische driedimensionele tekening), vooraleer de fabricage gestart wordt. Dit zorgt ervoor dat op voorhand een duidelijk en bijna tastbaar beeld gegeven wordt van het ontwerp en hierdoor is het in deze fase nog mogelijk om wijzigingen aan te brengen aan het originele concept. Pas wanneer alle vormen, materialen, texturen en kleuren goed zitten wordt een verdere technische ontwikkeling opgestart met verdere detaillering en de nodige berekeningen. Als dit proces is afgewerkt worden tekeningen omgezet naar werkelijkheid en start de constructie. De geest van het ontwerp zal zich dan verder weerspiegelen in de verfijnde afwerking van het product.

Elegant maatwerk, bekeken door een hedendaagse economische maar realistische bril, is onze specialiteit.

Wij vinden voor uw project de perfecte balans tussen ESTHETIEK en TECHNIEK….daarom heten we ARtistically ENgineereD constructions.

Stef & Sam Geeraert

site-pasfoto-2